74 / 100

U posljednje vrijeme, mnogi korisnici Reddita su se susreli s iritantnom porukom “We had server error” prilikom pokušaja pristupa različitim dijelovima platforme. Iako se na prvi pogled čini kao ozbiljan problem s poslužiteljima, istina je da je ovo vizualna greška koja se može relativno lako riješiti. Ovaj članak će vam pokazati korake koje možete preduzeti kako biste riješili ovaj problem, uključujući instalaciju ekstenzije za Chrome i promjenu interfejsa na stariju ili noviju generaciju putem te ekstenzije.

Razumijevanje greške “We had server error”

Poruka “We had server error” može biti frustrirajuća jer ometa korisničko iskustvo i može spriječiti pristup omiljenim subredditima ili objavljivanje sadržaja. Međutim, većina korisnika ne mora brinuti o stvarnim tehničkim problemima s Redditovim poslužiteljima. Ova greška je često rezultat problema s interfejsom i može se riješiti pomoću nekoliko jednostavnih koraka.

Instalacija ekstenzije za Chrome

Prvi korak u rješavanju ovog problema je instalacija specifične ekstenzije za Chrome koja će pomoći da zaobiđete vizualne greške. Postoji nekoliko ekstenzija koje mogu poboljšati vaše iskustvo na Redditu, ali za ovaj problem preporučujemo ekstenziju “UI Changer for Reddit“.

  1. Posjetite Chrome Web Store: Otvorite Chrome Web Store u vašem pregledniku.
  2. Pretražite “UI Changer for Reddit”: U polje za pretragu unesite “UI Changer for Reddit”.
  3. Instalirajte ekstenziju: Kliknite na “Dodaj u Chrome” i slijedite upute za instalaciju ekstenzije.

Jednom kada je ekstenzija instalirana, ona će omogućiti dodatne opcije i poboljšanja koja mogu pomoći u rješavanju problema s interfejsom na Redditu.

Promjena interfejsa putem ekstenzije

Nakon instalacije ekstenzije “UI Changer for Reddit”, slijedite ove korake kako biste promijenili korisnički interfejs na Redditu:

  1. Aktivirajte ekstenziju: Nakon instalacije, ekstenzija će biti dostupna u vašem pregledniku. Kliknite na ikonu ekstenzije u gornjem desnom kutu preglednika.
  2. Odaberite željenu verziju interfejsa: U izborniku ekstenzije pronađite opciju za promjenu verzije interfejsa. Moći ćete birati između “2nd Generation” i “1st Generation”.
  3. Primijenite promjene: Odaberite željenu verziju i kliknite na dugme za primjenu promjena. Ekstenzija će automatski promijeniti interfejs na Redditu.

Dodatni savjeti

Ako ste slijedili gore navedene korake, a problem i dalje postoji, evo nekoliko dodatnih savjeta koji vam mogu pomoći:

  • Čišćenje cachea i kolačića: Ponekad, problemi s interfejsom mogu biti uzrokovani zastarjelim podacima u vašem pregledniku. Čišćenje cachea i kolačića može pomoći.
  • Provjerite internetsku vezu: Osigurajte da imate stabilnu internetsku vezu jer prekidi mogu uzrokovati greške prilikom učitavanja stranica.
  • Kontaktirajte podršku: Ako ništa ne pomaže, uvijek možete kontaktirati Redditovu podršku za dodatnu pomoć.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *