Ako imate strast prema pisanju i želite deliti svoje znanje ili iskustva, pozivamo vas da pišete za nas! Naš blog nudi mogućnost za autore koji žele objavljivati članke na teme koje su relevantne za našu publiku a kao što vidite širok je spektar tema. Bilo da ste stručnjak u određenoj oblasti ili entuzijasta , vaš doprinos može obogatiti naš sadržaj i inspirisati naše čitaoce, a ako nemate web-sajt gdje možete pisati ili želite da postavite guest-post na naš magazin onda ste došli na pravo mjesto.

Kako se uključiti:

  1. Odaberite Temu: Izaberite temu koja će biti zanimljiva našoj publici.
  2. Kontaktirajte Nas: Pošaljite nam prijedlog vašeg članka putem naše kontakt forme ili direktno na našu email adresu. Uključite kratki sažetak o čemu planirate pisati i nekoliko rečenica o sebi.
  3. Pisanje Članka: Nakon što odobrimo vaš prijedlog, možete početi sa pisanjem. Trudimo se da objavljujemo originalne i informativne članke koji su dobro istraženi i napisani.
  4. Recenzija i Objavljivanje: Vaš članak će proći kroz recenziju od strane našeg tima. Ako je potrebno, sugerisaćemo izmjene kako bi članak bio u skladu sa našim standardima. Nakon finalnih izmjena, vaš članak će biti objavljen na našem blogu.
Please complete the required fields.
Please select your image(s) to upload.